Sâmbătă, 2020-02-22, 7:07 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Log In:
Categoriile secţiunii
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Catalog de fişiere

Principală » Fişiere » Thriller

Intrări în catalog: 4
Intrări afişate: 1-4

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări


The Viral Factor (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1595

-Vizionezi Filmul The Viral Factor (2012)
Pentru productiile din Orientul indepartat sunt sceptic in ceea ce priveste partea de film artistc, nu telenovela. Dar Viral factor este combinatia perfecta dintre thriller si actiune. Impatimitii genului au ce vedea.
Enter Nowhere (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Horror |

Vizionari: 1599

-Vizionezi Filmul Enter Nowhere (2012)
Trei straini sosesc unul câte unul, la o cabină misterioasa in mijlocul unui taram necunoscut doar pentru a afla motivul pentru care au ajuns acolo.
Contraband (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1570

-Vizionezi Filmul Contraband (2012)
Filmul online ne spune povestea unui tanar( Mark Wahlberg ) care încearcă să stea deoparte de lumea pe care s-a străduit mult s-o părăsească, pentru a-şi apara familia.
Actiunea filmului se petrece in New Orleans introducandu-ne in universul dur al unor contrabandişti care acţionează împreună cu criminali disperaţi, oficiali corupţi.
Chris Farraday (Wahlberg) a renunţat de mult la viaţa de infractor, dar, după ce cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones), dă rateu cu o afacere cu droguri pentru şeful său, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit să facă ceea ce ştia el cel mai bine: să facă contrabandă pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, aşa că nu-i ia mult pentru a strînge o echipă, împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge în Panama şi a se întoarce cu milioane de dolari falşi.
The Samaritan (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 759

-Vizionezi Filmul The Samaritan (2012)
The samaritean online il are ca protagonist pe Foley (Samuel L. Jackson) un barbat abia iesit din inchisoare dupa 20 de ani. Hotarat sa inceapa o viata noua o intalneste intr-o seara pe Iris, o tanara care il ambitioneaza mai mult spre a-si pastra libertea. Trecutul insa nu se poate sterge cu buretee, si criminalitatea il urmareste.