Sâmbătă, 2020-02-22, 7:29 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Log In:
Categoriile secţiunii
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Catalog de fişiere

Principală » Fişiere » Actiune

Intrări în catalog: 6
Intrări afişate: 1-6

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări


The Viral Factor (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1595

-Vizionezi Filmul The Viral Factor (2012)
Pentru productiile din Orientul indepartat sunt sceptic in ceea ce priveste partea de film artistc, nu telenovela. Dar Viral factor este combinatia perfecta dintre thriller si actiune. Impatimitii genului au ce vedea.
Brake (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1313

-Vizionezi Filmul Brake (2012)
La inceput vazand un om tinut captiv intr-o cutie gen sicriu, pot spune ca nu m-am gandit ca va fi un film prea impresionant, insa sclipirea regizorului l-a dus pe culmi mari. Un agent special este rapit si supus la grele incercari fizice si psihice si adus pana in pragul dementei pentru necooperare in aflarea unor informatii secrete legate de Casa Alba. Un thriller facut cu multa maiestrie.
Bending the Rules (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1397

-Vizionezi Filmul Bending the Rules (2012)
Bending the Rules este un film de actiune ce prezinta intamplarile mai mult sau mai putin amuzante ale unei perechi pe cinste : un procuror si un politist corupt din New Orleans. Cei care apreciaza filmele bazate pe wrestling cu siguranta vor fi incantati de aparitia pensionatului jucator de wrestling profesionist, Adam Copeland, in rolul personajului Nick Blades.
Contraband (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1570

-Vizionezi Filmul Contraband (2012)
Filmul online ne spune povestea unui tanar( Mark Wahlberg ) care încearcă să stea deoparte de lumea pe care s-a străduit mult s-o părăsească, pentru a-şi apara familia.
Actiunea filmului se petrece in New Orleans introducandu-ne in universul dur al unor contrabandişti care acţionează împreună cu criminali disperaţi, oficiali corupţi.
Chris Farraday (Wahlberg) a renunţat de mult la viaţa de infractor, dar, după ce cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones), dă rateu cu o afacere cu droguri pentru şeful său, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit să facă ceea ce ştia el cel mai bine: să facă contrabandă pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, aşa că nu-i ia mult pentru a strînge o echipă, împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge în Panama şi a se întoarce cu milioane de dolari falşi.
Underworld: Awakening (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1134

-Vizionezi Filmul Underworld: Awakening (2012)
Stephen Wraysford, un soldat englez din Primul Razboi Mondial ce lupta in conditii groaznice in transeele din nordul Frantei isi aminteste de povestea de dragoste cu Isabelle, o tânără femeie căsătorită pe care a întâlnit-o înainte de război…
The Samaritan (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-11-17

Categoria: Actiune |

Vizionari: 759

-Vizionezi Filmul The Samaritan (2012)
The samaritean online il are ca protagonist pe Foley (Samuel L. Jackson) un barbat abia iesit din inchisoare dupa 20 de ani. Hotarat sa inceapa o viata noua o intalneste intr-o seara pe Iris, o tanara care il ambitioneaza mai mult spre a-si pastra libertea. Trecutul insa nu se poate sterge cu buretee, si criminalitatea il urmareste.